EL PP DE GANDIA TAMBÉ ES VA NEGAR A PAGAR A EMPRESES INVESTIGADES PER CORRUPCIÓ

El Grup Municipal Popular de Gandia ha informat de que «va ser el govern del Partit Popular durant l’anterior legislatura qui es va negar a pagar els 150.000 € extra que reclamava la mercantil encarregada de realitzar les obres del nou Fort Llopis», segons apunten arran de les declaracions del portaveu del Govern Municipal, José Manuel Prieto, qui va dinfondre la notícia donant a entendre que la mesura partia del nou govern.

El PP li demana a Prieto «que revise l’hemeroteca o comprove l’expedient per a evitar fer el ridícul». Per al Portaveu del Grup Municipal Popular, Víctor Soler, «no hi ha besllum de dubte. Nosaltres vam dir no a l’empresa i el Govern de Gandia tindrà el nostre suport si també li diu no”.

Els populars comparteixen la decisió de no pagar a aquelles empreses que puguen estar sent investigades, sempre que es compte amb els informes dels Tècnics Municipals que puguen acreditar que s’obra conforme a dret.
El Grup Municipal Popular sol·licita al Govern de Gandia «major rigor i que abandonen la política de judicialització de la vida política municipal i que se centre a governar».

Malgrat «aquest nou atac injustificat, que ve a ratificar l’estratègia socialista», els populars, accentuant el canvi de tendència en la gestió de la labor d’oposició, es tornen a oferir al Govern Municipal en la seua lluita contra la corrupció, i reiteren que van ser els primers que van iniciar aquesta via.

Et Pot Interessar