EL PP DE GANDIA JA DISPOSA DE L’EXPEDIENT DE CONCESSIÓ DE LLICÈNCIA AL CLUB DE FUMADORS

El Jutjat Contenciós-Administratiu número 9 de València ha desestimat el recurs que va presentar el Grup Municipal del PP de Gandia per presumpta vulneració de Drets Fonamentals al no aconseguir l’accés a l’expedient del Club de Fumadors, en considerar que a l’hora d’emetre la resolució la documentació sol·liciada havia estat ja lliurada. No obstant, el PP lamenta que el Govern local només accedisca a facilitar l’expedient reclament després de conèixer la interposició del recurs contenciós.

En la sentència el jutge ve a desestimar-se la vulneració de Drets Fonamentals atès que al final el Govern de Gandia, com especifica la fonamentació de la resolució, dóna accés a la petició del PP. «Ara bé, ho fa una vegada coneix que la causa està sent investigada, una cosa reprovable», segons el parer dels populars.

 

Per al PP, «queda retratada la voluntat de transparència de l’actual Govern de Gandia. Al final hem d’acudir als Jutjats perquè ens donen accés a la informació. Són l’opacitat en estat pur”.

Els populars sol·liciten que «deixen d’excusar-se en el passat, i se centren en la responsabilitat i compromís de ser un govern transparent i donen accés a la informació a tot allò que demanden els populars, en estricte compliment de la legalitat vigent».

Sense representació a una comissió

D’altra banda, este dilluns s’han celebrat dues Comissions d’Estudi sobre el Transport Urbà a les quals el representant del Grup Municipal Popular no ha estat convocat, segons ha denunciat este grup.

«Malgrat la negativa de José Manuel Prieto (portaveu del Govern), els populars van sol·licitar tenir representació, com permet el reglament orgànic municipal i com així els ho va recordar al ple l’edil i sòcia de govern, Alicia Izquierdo, que en un cas anàleg (Comissió d’Ocupació de Via Pública), sí permet la presència dels representants dels diferents Grups Municipals», apunta el PP.

Els populars tornen a sol·licitar que es done participació al Grup Municipal Popular i per tant es permeta que estiga en la citada comissió i realitze les seues aportacions en un tema que consideren de ciutat.

Et Pot Interessar