EL PP DE GANDIA DENUNCIA QUE DOS INTEGRANTS DE LA CANDIDATURA DEL PSPV I UN MILITANT HAN ESTAT ENDOLLATS

El Grup Municipal Popular ha aprofitat el torn de preguntes orals al Govern de Gandia en el ple celebrat dijus, per a interrogar sobre “l’agressiva política d’endollisme que està desenvolupant el Govern de Diana Morant”. El regidor del PP Vicent Gregori, portaveu adjunt del Grup Municipal Popular, va preguntar en concret “com han sigut contractat el recepcionista del centre social Corea, l’operari del Poliesportiu i la bi-endollada primer al Tossal i ara en el OGIR (Organisme autònom de Gestió, Inspección y Recaptació)”.

Lorena Milvaques, qui exercia d’alcaldessa accidental, no va voler, segons el PP, donar explicacions i va tornar a repetir allò de que ella “no sap gens”, en clara contradicció a la seua desenfrenada roda de premsa on va dir que “sabia i consentia tot al PSOE”.
Els populars esperen que en aquesta ocasió es done la perceptiva resposta per escrit abans del següent ple, “obligació a la qual els populars mai van fallar i que en aquesta legislatura  en canvi el Govern de Diana Morant encara no ha complit”, afirma Gregori.

 

El regidor del PP recorda que totes les persones suposadament endollades són reconegudes en la ciutat, com per exemple el recepcionista del CS Corea, que és el número 16 de la llista electoral del PSOE, l’operari del Poliesportiu és el número 18 de la llista electoral i la “bi-endollada” és una destacada militant socialista que en un primer lloc va estar “endollada” en l’Edifici Tossal i ara en l’OGIR.

Destaca el PP que “el Govern de Gandia insiseix que no té diners, però en canvi està pledejant amb els sindicats per haver disparat a més del doble la seua despesa en personal eventual pel que fa a l’anterior legislatura, i com denuncia el PP, segueixen apareixent endollats *per les dependències municipals, sense formació, ni funció alguna a raó de sous Nescafé, sense haver passat Oferta Pública d’Ocupació alguna”.

Et Pot Interessar