31.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

El PP de Gandia demana “Gandia et Beca” i el Govern contesta “que estiguen tranquils que ja hi ha tres plans d’ocupació”

– Jose Manuel Prieto “L’executiu local amb la col·laboració d’altres administracions han preparat tres plans d’ocupació en els pròxims mesos on es contractarà prop de 100 persones”.

– Ronda: “Un any després tornem a demanar la implantació del programa de beques “Gandia et Beca” per als joves de la ciutat”.

El PP de Gandia ha tornat a demanar el programa la “Dipu et beca”, un projecte de beques formatives remunerades durant els mesos de juliol i agost que es realitzava des de la Diputació de València.

Han descarregat sobre el govern de la ciutat, així com la regidora de Joventut, Lydia Morant, manifestant que “no mostren gens d’interés com a alternativa per a pal·liar la situació d’atur juvenil i la de facilitar l’accés a l’ús dels nostres joves”, i han acusat que “l’únic treball i resultat que aporten a la ciutat és la creixent pujada mensual d’atur juvenil, ja que cada vegada són més joves de la ciutat d’entre 16 i 30 anys que es troben sense ocupació, arribant així a la preocupant xifra de 4.000 aturats joves.

Des del Govern Municipal, Jose Manuel Prieto ha declarat que ” una vegada superada la fase més complicada de la pandèmia, la tasca de l’executiu se centra ara en la recuperació econòmica i la generació d’oportunitats”i ha remarcat “que estiga tranquil el Partit Popular perquè estem treballant des de fa mesos en aquests aspectes” ha declarat l’edil qui ha explicat que gràcies a les gestions de l’executiu local i la col·laboració d’altres administracions hi haurà tres plans d’ocupació en els pròxims mesos on es contractarà prop de 100 persones.

“Generarem tres noves línies d’ocupació a les quals hem de sumar les borses d’ocupació que hem posat en marxa i intensificat aquest any” i afegia que aquests nous llocs de treball es generen “en funció de les categories de formació i amb salaris dignes. Ajustem la temporalitat a les preocupacions dels joves i ho fem perquè amb el seu treball continuem la línia de prevencions i contenció de la Covid”.

Per finalitzar, el portaveu ha afegit que “si el PP no vol treballar que ens deixe a nosaltres que amb les nostres gestions estem posant en marxa totes aquestes iniciatives per generar ocupació”.

 

Articles relacionats