EL PP DE GANDIA DEMANA CAUTELA EN LA SOLUCIÓ AL POLÍGON SANXO LLOP MENTRE NO ES RESOLGA LA RECERCA JUDICIAL

El Grup Municipal Popular de Gandia ha demanat cautela arran de la celebració este dilluns de la reunió del Grup de Treball del PAI Sanxo Llop, mentre es resol la investigació que ha engegat la Fiscalia Provincial per possibles infraccions penals en l’execució del polígon, a instàncies de part dels propietaris. 

Els populars es mostren desitjosos que s’adopte una solució concorde als interessos de tots pel que fa al PAI de Sanxo Llop. Entenen açò sí, que és responsabilitat del Govern de Gandia trobar aquesta solució, encara que el PP, formalitzarà propostes en positiu.

El PP ha reiterat la petició de que els propietaris siguen partícips de les decisions que s’adopten sobre aquest tema, per açò la primera sol·licitud del PP en el Grup de Treball va ser que s’incloguera als propietaris en l’esmentat òrgan col·legiat.

 

Per al regidor del PP Toni Abad, “el PAI de Sanxo Llop és estratègic per a la ciutat, però aquest interès general ha de passar per un necessari consens amb els propietaris. Se’ls ha de tenir en compte i han de participar de la solució”.

Els populars creuen que “la transparència i la participació han de ser els pilars del Grup de Treball, més encara quan els populars van sol·licitar una Comissió de Recerca, que es va tancar en fals, a tenor de les publicacions aparegudes en premsa que relataven que la Fiscalia investiga possibles il·lícits penals en el desenvolupament del PAI Sanxo Llop”.

Per al Portaveu del Grup Municipal Popular, Víctor Soler, “no hem d’oblidar que paral·lelament s’ha iniciat una recerca per part de la Fiscalia Provincial tendent a esclarir possibles il·lícits penals de l’època de PSOE-Plataforma de Gandia, després de denunciar-ho diferents propietaris i particulars”.

En aquest sentit, els populars seran “molt cauts” pel que fa al PAI de Sanxo Llop fins que s’esclarisquen tots els fets davant la Justícia.

Et Pot Interessar