EL PP DE GANDIA CRITICA EL NOMENAMENT REMUNERAT D’UN LIQUIDADOR DE L’EMPRESA PÚBLICA

El PP ha denunciat que el Govern de Gandia té previst reunir el dijous a la Junta General Universal de Iniciatives de Comunicació de Gandia, SL, per a nomenar a un nou liquidador remunerat.

Per al PP no revestiria major problema, si no fóra perquè es contempla la possibilitat de cobrar fins a 15.000 € pel nou liquidador, proposat.

Per als populars, «açò és una mostra més d’endollisme, ara a través d’una de les empreses públiques en liquidació. Per al portaveu adjunt del Grup Municipal Popular, Vicent Gregori, “l’empresa Iniciatives de Comunicació de Gandia, SL, va entrar en liquidació al juny de 2012, fa quatre anys, sense tenir activitat alguna. Per tant, no entenem que puga cobrar-se honoraris, per procedir a la liquidació automàtica d’una empresa sense activitat”.

 

“No és normal que s’aprove un dur Pla d’Ajust, se’ns pugen els impostos i seguisquen amb l’amigusme, l’endollisme i favoritisme». Gregori ha afegit que «fa poc, ja vam veure van portar a un Tècnic, quan hi ha funcionaris de la casa que podien realitzar aquestes tasques i ara novament es porta a un advocat de fora del Consistori per a la liquidació de ICG, mentre que sol·liciten l’amortització d’una plaça de lletrat en l’Ajuntament de Gandia, argumentant que no els fa falta. És un contrasentit”.

Per als populars consideren que aquests 15.000 € es podrien destinar a 30 beques més del programa La Dipu et Beca o a diverses ajudes amb entitats socials, que enguany veuran retallats els seus convenis.

Et Pot Interessar