9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

El PP de Gandia aireja les contínues desavinences internes entre els socis del Govern Municipal

• En la Junta de Govern del passat 24 d’agost, va tornar a evidenciar-se la discrepància entre els socis de Govern, en aquesta ocasió sobre la Infraestructura de la CV-60

• Soler: “els enfrontaments sobre temes de vital importància per a la ciutat perjudiquen constantment els interessos dels gandians“

Des dels Populars assenyalen que “no va ser suficient amb l’espectacle que van donar en entrevistes, articles d’opinió i fins i tot en les xarxes socials sobre la possibilitat de construir un hotel en La Ducal o la ubicació d’un “Glamping” en la zona de l’Alqueria del Duc. Tot això entre regidors d’un i un altre bàndol i donant un espectacle vergonyós”. “Hui hem tingut accés a l’acta de la Junta de Govern del passat 24 d’agost en la qual Compromís va votar en contra de l’informe del Cap de Servei d’Infraestructures i Planificació Urbanística, Departament curiosament dirigit per Compromís, que presenta una sèrie d’observacions que milloren el projecte de la connexió de la CV-60 amb la N-332”.

Els Populars incideixen en què la prioritat de tot Govern ha de ser la defensa dels interessos dels ciutadans, el seu benestar, l’ocupació, el desenvolupament econòmic de la zona i l’execució de les infraestructures necessàries perquè tot això siga possible.

Soler ha afirmat ”exigim al Govern que deixen els seus enfrontaments partidistes al marge i es posen de debò a treballar per un millor futur per a Gandia i els gandians”. “No es pot ni s’ha de girar l’esquena a una infraestructura estratègica i fonamental per al desenvolupament econòmic de Gandia, La Safor i totes les comarques limítrofes, que tots fa anys que estem reivindicant, també Compromís, que ara sembla haver-se caigut de la pancarta que tantes vegades va sostindre”.

Articles relacionats