13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

El PP critica una campanya informativa de l’Espai Sanitari de Roís de Corella i acusa al PSPV d’apropiar-se d’un lema institucional

El PP de Gandia ha criticat la remissió des de l’Ajuntament als veïns d’una carta on se’ns per informar del projecte sociosanitari de Roís de Corella, una iniciativa que el PP considera “una campanya de’autobombo, que no aporta res nou i que a més en lloc d’informar es dedica a desinformar fent crítica política al Partit Popular de Gandia”.
El PP s’ha remés a la llei 12/2018 de 24 de maig de la Generalitat Valenciana, de publicitat institucional per a l’interés ciutadà i la concepció col·lectiva de les infraestructures públiques, elaborada pel Consell del Botànic, segons la qual aquestes i altres activitats de publicitat institucional estan prohibides.
El portaveu del PP, Víctor Soler, afirma que el PP “estarà vigilant perquè es complisca la normativa establida, i denunciarem davant la justícia si és necessari, perquè el Govern de Diana Morant i Lorena Milvaques, amb el silenci còmplice de Ciro Palmer, faça bon ús dels fons públics, perquè estem tornant a la pitjor època del socialisme del seu predecessor José Manuel Orengo”.
Per la seua part, el portaveu adjunt, Vicent Gregori, ha insistit en la denúncia d’un “ús i aprofitament il·legítim dels recursos econòmics i públics d’aquest Ajuntament a través de diferents campanyes institucionals que acaben derivant en lemes electorals del Partit Socialista de Gandia”.
Vicent Gregori ha recordat a més entre altres la campanya Gandia Funciona, que el govern PSOE i Més Gandia va posar en marxa al desembre de 2017 amb un cost de 15.000 euros, on es presentaven panells informatius de projectes, que “ni tan sols corresponien a aquest Govern, sinó que eren fruit de la gestió del Partit Popular al capdavant d’aquest Ajuntament”.
“Hem pogut constatar que d’eixe lema de Gandia Funciona, campanya institucional d’un elevat cost per als ciutadans, s’està fent un ús electoral i partidista per part de Diana Morant, qui ara reparteix fullets amb el seu nom, el mateix lema i el logotip del seu partit PSPV-PSOE per tota Gandia”.

Prieto: “ens limitem a informar”

El portaveu del Govern, José Manuel Prieto, ha replicat que “no és casualitat” que el Partit Popular barrege conceptes perquè “són ells els que els confonienUna cosa és el dret del ciutadà a tindre la informació sobre una obra que tindrà incidència en la barriada com és l’obra de construcció de l’Espai Sanitari de Roís de Corella i de la qual el govern municipal ha d’informar els veïns sobre com és l’obra i la seua incidència a la via pública. Una altra molt diferent, és el dret del ciutadà a saber què és el que passarà a la seua ciutat i el deure del govern d’explicar-se sempre, i una altra cosa és el que ells feien servir fons municipals per a revistes privades que es pagaven amb diners de tots. Això només ha passat amb un govern del PP durant la passada legislatura on, tal com destaquem en el ple de la passada setmana, es van destinar 8.000.000 milions d’euros per pagar books de fotos del govern de torn. Això s’ha acabatEl que està fent el govern municipal és, dins dels marges que es disposa en l’administració, informar els seus veïns perquè només faltaria que no poguérem donar informació de tots els projectes que ja estan en marxa i que són realitats, o que informem de certeses com que va ser el PP el que va retirar la llicència a l’antic hospital i el va desmantellar completament“.
Finalment, Prieto ha demanat als populars que “no juguen a confondre” perquè “en aquest assumpte no poden donar cap lliçó. Un aspecte que va ser àmpliament denunciat la passada legislatura“.

Articles relacionats