El PP afirma que el festival Cortoons ha estat un «fracàs» i el regidor de Cultura el rebat amb fotografies

El regidor delegat de Cultura de Gandia, Joan Muñoz, només ha admés la necessitat de replantejar l’acte inaugural del festival de curtmetratges Cortoons, celebrat els darrers dies. La resta ha estat un èxit de públic tant a les projeccions del Teatre Serrano com a les conferències del Campus de la UPV.

El regidor del PP Guillermo Barber ha afirmat en una nota que «a les projeccions només acudeixen els organitzadors i les autoritats», ha titllat de fracàs el certamen, que per tercer any es celebra a Gandia, i ha atribuït a la pròpia alcaldessa, Diana Morant, el reconeixement de que s’esperava més públic.

Joan Muñoz ha respost subministrant una pila de fotografies de públic a les projeccions i les conferències.

Joan Muñoz ha explicat que «el primer i normal per parlar d’un esdeveniment com el Cortoons és haver assistit. Em resulta estrany que el senyor Barber parle d’això quan no va acudir. Les fotos i les dades dels organitzadors diuen tot el contrari«.

El regidor ha explicat que la projecció de Loving Vincent va omplir el Serrano igual que Animal Crackers. Les dues pel·lícules Lego de diumenge havien esgotat les entrades fa dies i les activitats realitzades al Campus van ser un èxit d’afluència.

«És cert que l’acte inaugural va tenir menys públic i ens plantejarem el seu funcionament però això no té res a veure amb la resta del Cortoons» va explicar Muñoz qui afegia que «parlar de retorn econòmic en un aspecte cultural no té sentit. En Cultura, el retorn més important és el social a més del d’imatge i projecció de la ciutat. Hem rebut treballs de 82 països diferents i ens estem posicionant com a ciutat de referència en el món dels curtmetratges d’animació«.

«Seguirem aquest camí, pas a pas. Els objectius s’estan complint pas a pas i Cortoons continuarà creixent a la nostra ciutat” va finalitzar Muñoz.

Et Pot Interessar