El Portuaris cau a la darrera posició després d’una nova derrota a Concentaina

El Portuaris Disarp ha caiguat a la darrera posició del grup III de la Regional Preferent després d’una nova derrota, la sisena en set jornades, en el partit avançat a divendres al camp del Contestano (4-2).

El partit ha estat molt travat, amb nervis d’una i altra banda per la mala posició al tauler, i ha començat amb un colp per als del Grau, que encaixaven el primer quan només havien passat cinc minuts. No obstant, el Portuaris se n’ha refet per a igualar l’enfrontament tot just abans del descans amb gol de Sergio Sanjuán.

La represa ha estat marcada per un augment en la intensitat per par d’ambdós equips, amb balons que anaven i tornaven i molta tensió, reflectida amb una expulsió per als locals al minut 63, que havien aconseguit avançar-se de nou només un minut abans. Amb l’expulsió el Portuaris s’ha crescut, se n’ha anat amunt i ha generat ocasions, però qui va aconseguir avançar-se de nou va ser el Contestano tot just després de la targeta roja, al 65. El partit no només estava sentenciat sinó que encara els locals anaven a augmentar l’avantatge a tres minuts del final, 4-1, i amb només deu jugadors. Ja sobre la botzina el Portuaris ha fet el segon.

El Portuaris rebrà la jornada pròxima a la UE Tavernes al Fort Llopis.

 

Et Pot Interessar