26.8 C
Gandia
Dimecres, 6 juliol, 2022

El Porrat de Sant Macià acull la iniciativa “Torna a Ròtova” i “Ací Tastaràs coques de Dacsa”

Ròtova llança durant la celebració del porrat de Sant Macià de 2020 una campanya comercial, “Torna a Ròtova”, per afavorir el retorn al municipi dels visitants del porrat; i una gastronòmica, per promocionar les coques de dacsa.

La Campanya “Torna a Ròtova” es realitzarà durant el Porrat de Sant Macià perquè els visitants gaudisquen del poble, i a més, que tornen. Per això a totes les persones que visiten la Fira Agroalimentària, Artesana i Turística, obtindran tiquets per consumir-hi i aconseguiràs obsequis dels comerços i establiments locals.

El sorteig tindrà lloc a les 19.30 h, diumenge 23 de febrer, a la carpa de la Fira Agroalimentària, Artesana i Turística. Els premis i les persones premiades es podran consultar també a la pàgina web porrat.rotova.es.

Els guanyadors i guanyadores podran gaudir dels premis o sopars en els mateixos establiments, a partir de l’endemà al porrat de Sant Macià (concretant-ho amb els establiments).

“Ací tastaràs coques de dacsa”

Durant el Porrat de Sant Macià podràs trobar el distintiu “Ací tastaràs coques de dacsa” a establiments locals i paradetes de comissions festeres. Pren-ne nota i no te les perdes. Et xuplaràs els dits! Ròtova vol aprofitar, així, el porrat per promocionar un dels plats de què sol fer gala i pel qual és conegut arreu de la comarca.

Ací et deixem la relació d’establiments i paradetes on podràs tastar-les:
Bar Nou. Plaça Major
Bar de Dins. Carrer Sant Josep
Forn de Paco. Carrer Sant Josep
Obrador Salva. Carrer Sant Josep
Bar Centre Social. Plaça Major
Bar Borones. Carrer Almiserà
Bar l’Ocell. Carrer Alfauir
Bar Venta Toni. Partida de l’Herm
Associació Cultural Pirates. Plaça Major
Associació del Crist de la Fe. Plaça Major
Coques Susana. Fira Agroalimentària, Artesana i Turística. Aparcament carrer Comtes de Ròtova. Diumenge, 23 de febrer. 12.00h.

Articles relacionats