21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

El Polisònic acull la festa de la música tradicional basca protagonitada pel grup Korrontzi

– Aquest divendres, la festa de la música tradicional basca en el Festival Polisònic amb l’actuació del grup Korrontzi, una de les millors formacions europees de música tradicional

El divendres, 11 d’agost, el jardí de la Casa de Cultura de Gandia presenta una nova actuació del Festival Polisònic, que estarà a càrrec del grup basc Korrontzi.

Korrontzi són considerats per la crítica com una de les millors bandes europees que interpreten la música tradicional. És un grup que fusiona els ritmes de la tradició de la música basca amb sons electrònics i instruments contemporanis. Han actuat per tot el món i han guanyat nombrosos premis, com el de millor grup europeu del festival Eurofolk, l’any 2009. Les seues actuacions són una demostració de força i d’energia a l’escenari, una festa tradicional de música i dansa, amb una visió d’avantguarda.

El concert de Korrontzi està previst per a les 21:30 hores i les entrades poden adquirir-se en www.instanticket.es o en la mateixa Casa de Cultura, al preu de 10 euros i 8 euros amb Carnet Jove o de Pensionista.

Articles relacionats