23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

El ple del Consell aprova la compra de l’edifici de Correus


El Ple del Consell ha aprovat  l’adquisició de l’edifici de Correus situat a la plaça Jaume I. Es tracta d’un compromís expressat al seu dia pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig que hui s’ha fet efectiu.

D’aquesta manera, la Generalitat adquirirà l’edifici amb una inversió inicial de 2,4 milions d’euros i posteriorment procedirà a la reforma del mateix perquè puga acollir diversos usos.

Després de conéixer l’anunci, l’alcalde de Gandia José Manuel Prieto ha expressat la seua satisfacció per la iniciativa.

La primera autoritat municipal ha volgut agrair a Ximo Puig “el compliment de la promesa que ens va fer” “És una inversió estratègica en ple centre de la ciutat que permetrà la implantació del Districte Digital, és a dir, empreses innovant i investigant al centre de Gandia” va explicar l’alcalde que ha afegit que també es contemplen espais per a un centre cultural, coworking destinat a empreses embrionàries i una ampliació per a la biblioteca central.

Estem davant d’un revulsiu més per al centre històric que generarà vida, i posarà en valor el talent, la innovació i la cultura” finalitzà.

Articles relacionats