22.9 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

El Pla de Vials Gandia no s’atura ni en estiu

– El Pla de Vials Gandia continua sense descans amb una inversió de vora 1 milió d’euros

– Finalitzades les obres d’humanització dels carrers Sant Martí de Porres, Sant Vicent, Juan Ramón Jiménez, Gabriel Miró i el camí Assagador de l’Ermita

– El nou pàrquing del carrer de l’Apoderat ja està operatiu, mentre que les actuacions dels carrers Miramar i Pellers compleixen els terminis previstos

– Estan programades una sèrie d’actuacions per als pròxims mesos, com ara la renovació del cautxú dels parcs infantils o la reforma del pont de fusta del Grau

El regidor de Serveis Bàsics a la  Ciutadania, Miguel Ángel Picornell, ha explicat l’estat actual de les diverses obres gestionades pel seu departament a la ciutat.

Així, “han conclòs les actuacions de fressat, reasfaltat i nova pintura viària als carrers Sant Martí de Porres, Sant Vicent, Juan Ramón Jiménez, Gabriel Miró i el camí Assagador de l’Ermita”, ha assegurat Picornell.

L’edil ha explicat també que “van complint-se els terminis previstos pel que fa a les actuacions integrals dels carrers Miramar i Pellers, que comprenen millores en les xarxes de clavegueram, aigua potable i dotació d’arbrat”.

A més a més, el nou pàrquing del carrer de l’Apoderat, al districte de Benipeixcar, ja està operatiu tot i que estan fent-se uns treballs complementaris per a garantir la seguretat dels usuaris. Totes aquestes obres, finalitzades o prop de fer-ho, tenen un pressupost que s’acosta al milió d’euros.

Per altra banda, hi ha una sèrie d’actuacions programades, però que encara no han començat. En primer lloc, el pont de fusta del Grau està en fase de contractació amb un pressupost de 65.000 euros. “Es tracta de sanejar tots els taulons, recol·locar-los i envernissar-los”, ha afirmat el regidor. A més, l’inici de la renovació del paviment del carrer Verge, amb una dotació que supera els 200.000 euros, està previst per a la primera setmana d’octubre.

Per últim, Picornell ha confirmat que abans que acabe l’any, tal com es va comprometre el govern del Serpis, estarà renovat el cautxú dels parcs infantils que més patologies presenten. Per tal d’aconseguir-ho, s’ha destinat una partida de 190.000 euros per a sanejar els de la placeta del Segó, plaça del Prado, plaça de l’Escorxador, parc de l’Estació, passeig Rosa dels Vents, Alqueria de Martorell, parc del País Valencià, plaça dels Dos Campanars i Alqueria de les Flors.

Articles relacionats