17.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El Pirata Rock obri les seues portes a la ciutadania

· La zona de “foodtrucks” i activitats lúdiques podrà ser gaudida pel públic en general

· El festival augmenta el seu pressupost fins a arribar a l’1.380.000 € i comptarà amb l’actuació de 52 bandes i artistes del 16 al 18 de juliol

L’espai de Fitur Festivals de la Comunitat Valenciana va acollir dissabte passat la presentació de l’edició d’enguany del Pirata Rock que se celebrarà a la nostra ciutat del 16 al 18 de juliol i on van participar el regidor de Turisme, Vicent Mascarell; i els codirectors del Festival, Duke Abengózar i Javier Medina.

Com en edicions anteriors, el Festival amplia els seus serveis i enguany s’obrirà la zona de “foodtrucks” i activitats lúdiques a tota la ciutadania.

Vicent Mascarell va explicar durant la seua intervenció que el Pirata Rock és “una excusa més per visitar i conéixer la nostra ciutat. Venim a Fitur a fer valdre una de les millors platges de la Mediterrània però tenim moltes coses per a oferir i una d’elles és aquest Festival que permet que molta gent jove, que d’altra manera no vindrien a la nostra ciutat, sàpien tot el que hem d’oferir més enllà del sol i platja” “El Pirata Rock s’ha consolidat a Gandia i esperem seguir col·laborant molts anys més“.

Els organitzadors han explicat que aquest any el festival augmenta el seu pressupost fins a l’1.380.000 € i que la intenció és disposar d’una zona d’acampada per a 9.000 persones i arribar als 20.000 assistents diaris durant el Festival.

El cartell d’aquest any estarà compost per 52 bandes i artistes entre els quals destaquen Kase.O, Natos i Waor, El KankaMiki Núñez, Mägo de Oz o Los Chikos del Maíz, entre d’altres.

Articles relacionats