23.1 C
Gandia
Diumenge, 3 juliol, 2022

El personal de les Escoletes Infantils de Gandia es realitzarà proves PCR abans d’iniciar-se el curs

– La regidora d’Educació assegura que la comunitat educativa està informada, així com de la posada en marxa del Pla de contingència a partir de l’1 de setembre, entre altres mesures que garantiran la màxima seguretat als centres.

– Carmen Fuster desmenteix així les crítiques del PP i els acusa de desinformació, ja que “al mes de maig passat ja es van realitzar proves PCR a la gran majoria del personal”, en previsió d’una represa de les classes, que finalment no es va produir.

La regidoria delegada de Polítiques Educatives de l’Ajuntament de Gandia, Carmen Fuster, ha volgut eixir al pas de les crítiques del grup municipal del PP sobre les mesures de seguretat sanitària a les Escoles Infantils Municipals que, previsiblement, iniciaran el curs 2020-2021 el pròxim 7 de setembre.

Fuster ha retret la desinformació dels populars a propòsit de la realització de proves PCR al personal, “ja que la comunitat educativa de les Escoletes és coneixedora que es realitzaran proves de detecció a totes les educadores i treballadores abans d’iniciar el curs. És més, la majoria ja es van realitzar proves al mes de maig passat, quan pensàvem que les classes es reprendrien el 25 de maig. Però va eixir un decret que ajornava l’apertura al 18 de juny. Finalment, vam decidir no obrir fins al pròxim curs”.

Pel que fa a Pla de contingència, la responsable d’Educació ha assegurat que està elaborat i que es posarà en pràctica a partir del dia 1 de setembre, que és quan s’incorpora el personal de les vacances. “Nosaltres no hem deixat de treballar durant tot el mes d’agost per garantir un inici de curs amb les garanties màximes de seguretat als centres, així que el PP hauria d’informar-se millor”, ha conclòs.

Articles relacionats