EL PERIODISTA TONI GARRIDO CONDIURÀ EL CONGRÉS COMUNICA2

Toni Garrido va aconseguir «altes cotes de popularitat» amb el seu programa vespertí en Ràdio Nacional d’Espanya, ‘Asuntos propios’; compta amb una llarga trajectòria en mitjans de comunicació, com a Cadena SER, Tele Madrid, Telecinco i Antena 3 i també és usuari intens de les xarxes socials.

A més, és un apassionat de la revolució que ha suposat internet en la nostra forma de relacionar-nos, passió que va explorar en el seu programa de la2 ‘La Nube’. Garrido lidera actualment una de les majors plataformes audiovisuals i de publicitat centrada a generar contingut per a internet relacionat amb l’oci o la música.

Comunica2 compta un any més amb el suport i participació de Fundéu – BBVA, fundació que el seu objectiu és promoure el bon ús de l’espanyol en els mitjans de comunicació.

En la taula redona ‘Existeixen els nadius digitals? docents i comunicadors de mitjans com Magonia i Microsiervos reflexionarán sobre quin és la relació dels més joves amb la tecnologia. Els ponents es plantejaran fins a quin punt estan enganxats i si són conscients els pares, els docents i els mateixos ‘nadius digitals’ dels beneficis o desavantatges que té el seu ús.

Es preguntarà si són més creïbles les campanyes virals de Facebook que els anuncis en el prime time televisiu; s’abordarà el conegut com a ‘activisme de sofà’ i els problemes que sorgeixen de la nova manera de promoció de les organitzacions en favor de minories o col·lectius socials. Per a açò, es comptarà amb Francisco Polo, director a Espanya de la plataforma Change.org, la plataforma més reconeguda per a peticions de suport i amb representants de Metges sense Fronteres i Greenpeace. Moderarà el debat la periodista Rosa Brines.

Altre nou brot de coronavirus a la Safor