13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

El “Party Tour” de Nintendo Swiitch arriba a la platja de Gandia

· El Moll dels Borja acull el Party Tour de Nintendo Switch durant els dies 1 i 3 d’agost amb un horari de 18:00 a 00:00 h

9 CARTEL Roadshow Nintendo Switch 2019 Gandia CATNintento Switch ha seleccionat a la Platja de Gandia per a realitzar el seu Party Tour on gent de totes les edats, sobretot els més joves, podran gaudir d’unes hores d’entreteniment.

El camió de la marca nipona estarà a la nostra ciutat durant els dies 1 i 3 d’agost al Moll dels Borja (Platja de Gandia) amb un horari establit de 18:00 a 00:00 h. Amb el lema de “vine a divertir-te”, pretenen que torne a ser una activitat de gran èxit a la costa mediterrània on milers de persones participen.

Aquesta iniciativa, que porta realitzant-se ja uns anys, coincideix amb una tendència pels eSports arreu tot el món. A causa de això, s’espera superar les xifres de les anteriors participacions.

Al cartell es poden observar la gran diversitat de jocs que poden jugar: des de diferents videojocs del Super Mario, fins al, sempre present, FIFA 19 i, el joc de moda, Fortnite.

Articles relacionats