20.9 C
Gandia
Dijous, 18 agost, 2022

El Partit Popular s’adjudica els resultats de VOX per dir que el centredreta ha guanyat al bloc d’esquerra a Gandia

El més destacable d’aquest resultat és que Gamazo torna a ser diputat nacional i el més desafortunat és la lectura de Soler en confondre en el centredreta a VOX, per valorar que el centredreta ha guanyat les eleccions a Gandia

Soler: “Gandia torna a tindre diputat nacional i el centredreta guanya les eleccions a Gandia”

Les claus a destacar per part del President del Partit Popular de Gandia, Víctor Soler són:

• En primer lloc Gandia, té de nou un Diputat en Congrés, que representarà i defensarà els interessos dels gandians i de tots els veïns de la comarca de la Safor, i aquest és el nostre company Oscar Gamazo.
• El Partit Popular de Gandia ha pujat un 5% de suport respecte a les últimes eleccions del 28 d’abril, la qual cosa es trasllada en 1.300 vots més per a la Candidatura del Partit Popular.
• El Partit Popular de Gandia ha guanyat de forma rotunda les eleccions al Senat a la ciutat de Gandia.
• El centredreta ha guanyat clarament les eleccions a Gandia. Tenim més vots que l’esquerra, el bloc de centredreta compta amb 17.184 vots, mentre que el conjunt de partits d’esquerra sumen 16.965 vots, molt al contrari del que va ocórrer en la cita del 28A. Per tant amb aquest nombre de vots, en unes eleccions locals, el Partit Popular de Gandia lideraria el govern municipal, la qual cosa obri un camí d’esperança per a recuperar la ciutat de Gandia en el 2023.
• El PSOE de Diana Morant, perd 500 vots, respecte a l’última convocatòria i s’estanca en percentatge de vots. Diana Morant, saca menys percentatge de vot a Gandia per al seu partit, que el PSOE de Pedro Sánchez.
• Mentre que el Partit Popular de Gandia trau 4,3 punts més de mitjana de vot que la mitjana que el Partit Popular a escala nacional.

Articles relacionats