23.1 C
Gandia
Diumenge, 3 juliol, 2022

El Partit Popular insisteix en la necessitat d’adequar el solar del barri de Corea en aparcaments

El Grup Municipal Popular denuncia la falta de manteniment i neteja en general dels carrers de Gandia. I com a mostra han volgut denunciar la situació que pateix el solar situat darrere de la Guàrdia Civil, escaira Av. Blasco Ibáñez amb C/ Joan Martorell. Solar on estaven situats els barracons del Col·legi Cervantes, i que abans ja va ser una zona d’aparcament per al barri de Corea.

El PP ha assenyalat que “Volem recordar que des de l’any passat, en el 2019, existeix la “promesa” per part de l’executiu local d’habilitar-lo com a Pàrquing“. Qüestió aquesta que Jose Manuel Prieto, president de la junta de districte de Corea fa uns dies va avançar que després de l’Estat d’Alarma s’han représ els temes pendents al barri.

El PP ha insistit en el fet que “el govern local es va comprometre a retirar els pilars de rajoles sobre els quals es donaven suport als barracons del col·legi. Va ser una decisió aprovada en Junta de Districte i consensuada amb els veïns i comerciants del barri”.

El Grup Municipal Popular reitera la petició que es netege i condicione el solar com més prompte millor per a habilitar la zona com a aparcament. “Corea és un barri amb gran quantitat de veïns i comerços de la zona. A més de tindre a prop edificis com: la Guàrdia Civil, l’Escola Oficial d’Idiomes, el CRISASAEM, el col·legi Botànic Cavanilles, el col·legi Cervantes, el Centre Mèdic de Corea i el Centre Social del barri” han finalitzat.

Articles relacionats