19.2 C
Gandia
Dimecres, 22 maig, 2024

El Partit Popular de Gandia proposa situar les dependències de Turisme al Grau

– Moragues: “El Grau i la platja són referència turística i per això l’àrea de Turisme es traslladaria allí”

El Partit Popular de Gandia ubicarà les dependències municipals de l’àrea de Turisme al Grau, si governa “Convertirem a Gandia en la capital turística de la província de València, i per a això necessitem que l’àrea de Turisme estiga situada en les millors dependències possibles, i això inclou estar en l’entorn més apropiat per a afrontar els reptes i necessitats del sector”, ha afirmat Juan Carlos Moragues, candidat a l’alcaldia de Gandia del Partit Popular.

“El Grau i la platja han de ser una autèntica referència per al nostre Turisme, però això no ha de ser només un eslògan o proposta electoral sinó una realitat. És un compromís per part meua”, ha assenyalat Moragues, per al que ha confirmat aquest canvi de la ubicació de l’àrea de Turisme en direcció a la costa. “L’administració local ha d’estar del costat dels ciutadans, per la qual cosa és necessari que aquestes dependències es troben a peu de carrer i en les zones d’acció de cadascuna de les àrees d’interés per a l’Ajuntament i la ciutat”.

El canvi de les dependències de Turisme al Grau i més pròximes a la platja es produirà “com a mostra d’una política pròxima i eficaç”, ha ressaltat Moragues, qui ha indicat que “té tot el sentit del món que la platja de Gandia, que és una referència i pol d’atracció turístic per a milers de persones, i el lloc on més potencial turístic podem activar”.

Noves dependències municipals al Grau

A la reorganització de l’àrea de Turisme per a disposar de dependències al Grau, el pròxim govern de Moragues també facilitarà la relació entre els veïns de la zona i l’administració gràcies a l’obertura de noves oficines municipals al Grau.

“És il·lògic que els gandians que viuen al Grau i la platja hagen de desplaçar-se fins a la ciutat cada vegada que necessiten fer una gestió amb l’administració local”, ha indicat Moragues. 

Articles relacionats