24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

El Partit Popular de Gandia fa campanya amb una carpa informativa

– El Partit Popular de Gandia ha estat aquest diumenge en el Passeig Rosa dels Vents de la Platja de Gandia amb una carpa informativa, que ha sigut tot un èxit.

Els populars gandians ha manifestat que s’han vist desbordats per una afluència massiva de ciutadans, també ha volgut destacar que han sigut l’única força política, d’entre aquelles que estan en disposició de poder governar, que aquest cap de setmana ha estat fent campanya a la nostra ciutat.

Per a Cristina Moreno, candidata número 7 del Partit Popular per la província de València “això demostra les ganes de canvi que es respira tant a Espanya com a Gandia”.

D’altra banda, els populars gandians celebren aquest divendres el seu tradicional sopar d’estiu, que serà també la seua fi de campanya, al Grau de Gandia amb un sopar en la qual esperen de nou superar les expectatives. “Tornarem a omplir la Plaça de la Marina del Grau de Gandia com a símbol d’un canvi imparable i com prèvia del triomf electoral del pròxim diumenge 23 de juliol” ha manifestat Cristina Moreno.

Articles relacionats