22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

El Partit Popular de Gandia denuncia que s’han vist rates pels carrers de Benipeixcar

• Els veïns de la barriada han vist com en l’última setmana, diversos rosegadors campaven a plaer pels carrers.

El partit Popular de Gandia ha denunciat aquest matí el que els veïns de Benipeixcar porten sol·licitant, des de fa molt temps, més i millor neteja als carrers del barri.

Durant l’última setmana s’han vist diversos rosegadors pels carrers de la barriada, fins i tot s’han produït altercats en entrar algun rosegador dins dels habitatges.

Des del Partit Popular de Gandia, el regidor representant en el barri, Vicent Gregori ha recordat que: “en cada Junta de Districte es repeteix cada vegada la mateixa petició dels veïns que sol·liciten més neteja en la barriada”.

Per a Gregori: “està situació s’ha agreujat en les últimes setmanes, ja que diàriament s’albiren pels carrers de la barriada rosegadors davant l’atenta mirada d’estupefacció dels veïns”.

Els populars sol·liciten més implicació per part del govern de Gandia davant aquesta situació i demanen intensificar la neteja del barri, així com les campanyes de desratització que l’Ajuntament realitza per a evitar que es produïsquen, de nou, aquests fets.

Articles relacionats