22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

El Partit Popular de Gandia acusa al govern municipal pel manteniment del cementeri i es dona un tir al peu

El regidor delegat de Serveis Bàsics i responsable del Cementeri Municipal, Jesús Naveiro ha respost aquest matí a les acusacions fetes per part del Partit Popular sobre la manca de manteniment del cementeri.

En primer lloc, l’edil ha desmentit la manca de manteniment. “El consistori treballa diàriament per mantindre el cementeri en les millors condicions possibles. Periòdicament, posem en marxa dispositius especials perquè els nostres veïns i veïnes puguen visitar el cementeri i disposen de tot allò que necessiten. Una vegada més, el PP intentant crear polèmica on no n’hi ha”.

D’altra banda, i en referència a les imatges que aporta el PP a la seua denúncia, Naveiro ha explicat que els populars envien fotos de l’àrea de la fossa comuna on s’està actuant perquè es puguen recuperar els cossos de les desenes de persones que creiem que s’hi troben i que van ser afusellats durant la Dictadura. Uns treballs que depenen d’una nova ajuda de la Diputació de València.

“Estem esperant que es forme el govern de la nova Diputació per continuar. Esperem poder comptar amb l’ajuda de la Generalitat Valenciana també en aquest àmbit, encara que em sembla que amb VOX com a soci de viatge, haurem de ser els governs i les administracions de progrés les que donem a les famílies afectades el dret a enterrar dignament els seus morts”.

Articles relacionats