17.2 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

El Pare Noel als barris de Gandia

– Corea, el Grau, Benipeixcar i la República Argentina tindran la seua pròpia cavalcada

L’Ajuntament de Gandia ha posat en marxa la iniciativa ‘El pare Noel als barris’, l’objectiu de la qual és descentralitzar el programa nadalenc i permetre que tots els xiquets i xiquetes de la ciutat puguen gaudir de les diferents activitats relacionades amb aquesta coneguda figura nadalenca.

cartell 3

Les activitats començaran aquest divendres, 22 de desembre, amb un taller a càrrec de Penélope Peiró, a les 18 hores a Corea (carrer Tossal) i comptarà amb un berenar, xocolata i dolços per als més menuts.

A la mateixa hora, hi haurà un acte solidari d”Alma de Acero’ a la plaça de la Marina, al Grau. Allà es convidarà a berenar aquelles persones que porten un joguet o menjar no perible.

Després, tindran lloc la Gran Cavalcada del Pare Noel (Corea) i la Cavalcada Motera (Grau), que començaran a les 19 i les 20 hores, respectivament. La primera començarà al carrer Tossal i finalitzarà a la plaça del Jardinet, on el Pare Noel rebrà els més menuts, i la segona eixirà des de la Duana del Port i recorrerà els carrers del Grau fins a acabar a la plaça de la Marina.

Per la seua banda, el dissabte 23 tindrà lloc la Gran Cavalcada de la Plaça El·líptica-República Argentina, que començarà a les 18 hores davant del local de la Mancomunitat de Municipis de la Safor i finalitzarà amb la recepció del Pare Noel a la plaça El·líptica.

El dia de la nit de Nadal, hi haurà una desfilada que començarà a les 19 hores i iniciarà i acabarà a la plaça Benipeixcar on, després de l’esdeveniment, es farà el repartiment de regals.

Finalment, també a les 19 hores, el Pare Noel felicitarà i lliurarà els seus regals als xiquets i xiquetes de Marxuquera al Centre Social de l’Ermita. Els pares i mares que vulguen participar en totes dues activitats s’hauran de posar en contacte amb el Centre Social de la barriada.

La resta de propostes que s’han preparat perquè la ciutadania gaudisca de la temporada festiva es poden consultar a la web de l’Ajuntament.

Articles relacionats