El Palau Ducal incorpora el jazz al seu programa d’activitats nocturnes

El Palau Ducal dels Borja ha presentat el Calendari Nocturn 2018 per als mesos d’estiu, la primera activitat del qual tindrà lloc el proper dia 19 de juny, iniciant el cicle de visites nocturnes, que es realitzaran tots els dimarts i dijous fins al 31 d’agost. De la mateixa manera que en anys anteriors, les activitats del Cine Pot d’Estiu (dimecres del 4 de juliol al 29 d’agost) i la Música en Pantalla (dies 7 i 13 de juliol, i 17 d’agost) continuaran tenint lloc al pati d’armes de l’edifici.
Amés del concert de l’Orquestra Filharmònica de Cambra de Colònia del dia 20 de juliol, el Palau introdueix dues novetats més a la seua programació: les Jornades Gastronòmiques Llúpol i Més amb maridatge de cervesa artesanal a càrrec del restaurant Vins i Més i la cerveseria el Llúpol, els dies 9 i 23 de juliol i 6 i 20 d’agost; i els Sopars Borgians a Ritme de Jazz.
Aquests últims tindran lloc els divendres 27 de juliol i 24 d’agost, i constarà d’un sopar de cuina tradicional, amenitzat per un trio jazzístic diferent cada nit, després d’haver gaudit d’una visita nocturna. Per a obtindré més informació de les activitats programades per al Calendari Nocturn al Palau Ducal cal telefonar al 96 287 14 65 o visitar la web www.palauducal.com.

Visites nocturnes

D’altra banda, el Palau Ducal dels Borja enceta la programació d’estiu amb les primeres visites, que es realitzaran tots es dimarts i dijous des del 19 de juny fins al 30 d’agost a les 20:30 hores.
ÉS una manera diferent de visitar l’edifici més emblemàtic de la ciutat a les agradables nits d’estiu. Aquest tipus de visites donen la oportunitat de que el visitant puga conèixer algunes de les estances més interessants de l’edifici, les quals no es poden vore la resta de l’any. Aquestes estances són la presó, l’armeria, l’aljub, el pati de canyes i l’església. Per tal reservar cal telefonar al 96 287 14 65.

Et Pot Interessar