9 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

El Palau Ducal del Borja punt de celebració i trobada del Comerç Local

– El Palau Ducal de Gandia acull la Gala del Comerç Local 2023

– L’esdeveniment fa valdre el treball i la trajectòria dels negocis del centre històric de la ciutat

Anit el Palau Ducal dels Borja va acollir la Gala del Comerç Local 2023, que, organitzada pel Centre Històric Comercial de Gandia amb el suport de l’àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació de l’Ajuntament, té com a objectiu fer valdre el treball de les diferents empreses del nucli antic de la localitat.

Respecte als reconeixements, el negoci familiar ‘Ca Fuster’ va obtindre el premi d’Innovació i Digitalització i l’empresa ‘Be Love’ va guanyar la categoria de Nou Emprenedor. Quant als guardons de Renovació i Nova Imatge i de Relleu Generacional, foren per a ‘Electrònica Ferrer’ i ‘Borja Ópticos’, respectivament.

Finalment, per destacar, tant la seua trajectòria, com el servei que ha prestat a la ciutadania, es va atorgar el Premi Honorífic a la botiga d’indumentària ‘La Barraca Fallera’.

A l’esdeveniment va assistir l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat de la regidora delegada d’Economia, Empresa, Ocupació i Comerç, Elena Moncho, i altres membres de la corporació municipal.  A més, també van estar presents el president de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, Pedro Izquierdo; el vicepresident de FAESRamón Soler, i el president de l’Associació de Comerç de Gandia, Julio Cantó.

Durant la gala, Prieto va afirmar que el comerç local és “un dels teixits productius més importants d’una capital transformadora com Gandia” i que així ho demostra el fet que “de les quasi 6.000 empreses registrades a la ciutat, 1.131 són botigues”.

Va aprofitar per a avançar que l’Ajuntament està preparant un estudi que analitzarà l’estat del comerç local i posarà en marxa la iniciativa ‘Alcem Persianes’, que contribuirà a dinamitzar els negocis municipals.

Finalment, va voler felicitar, no sols als premiats, sinó a tot el teixit comercial de la ciutat, “pel treball ben fet i l’esforç diari per crear una cultura de negocis locals amb excel·lència i professionalitat, així com per dinamitzar els carrers de Gandia”.

Articles relacionats