20.2 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

El Padre Ángel visita l’Ajuntament de Gandia

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; acompanyat pel vicelalcalde, Josep Alandete; la regidora delegada de Bienestra Social, Inma Rodríguez i altres membres de la corporació municipal, ha rebut  al Padre Ángel.

L’acte ha tingut lloc en el saló de plenaris i també ha comptat amb la presència de representants d’associacions i col·lectius de la ciutat. Finalitzada la recepció, el Pare Ángel ha signat en el llibre d’Honor de la ciutat.

Prieto ha agraït al Padre Ángel la seua visita i ha afirmat que “és un honor que estiga hui ací amb nosaltres malgrat la seua atapeïda agenda per a conéixer a tots els col·lectius socials i cívics més importants de ciutat que ajuden als més desfavorits” i ha afegit que una de les tasques principals d’una ciutat és “atendre els més humils i reconéixer a les persones que han dedicat la seua vida a aquesta labor“.

Per part seua, el Padre Ángel ha afirmat que “dóna gust viure en una societat on cada vegada que una persona pot fer el bé, el fa. Les entitats i associacions són també forces vives de la societat i han de ser reconegudes i valorades com s’ha fet en l’acte de hui” “Les millors ciutats són aquelles on s’ajuda als que més el necessiten, però no sols amb arròs o una botella d’oli. Moltes vegades una abraçada, una carícia o preguntar per com està algú és més important que qualsevol altra cosa”.

Articles relacionats