El NIE recull bons resultats a les travessies de la temporada d’estiu

El Club Natació i Esports Gandia continua participant en les competicions d’estiu, entre altres, el passat dissabte 22 de Juny Xavi Seguí i Vicente Gimeno van participar en la Travessia Platja de Tavernes. Tots dos van quedar campions absoluts, Xavi a la distància de 2000 metres, i Vicent, en la de 1000 metres.

D’altra banda, Bernat Capellino i Kevin Zarzyki es van desplaçar fins a Benissa per nadar la Travessia de la Milla Verda, de 1500 m. Bernat va aconseguir el segon lloc en la categoria Sènior, i Kevin el primer lloc. Així doncs, van quedar 6é i 7é de la classificació general.
Finalment, el diumenge 23 de Juny Xavi Segui, Sara Cebrián, i els benjamins Iván Lechev i Alberto Sider, van nadar la 27 Edició de la Travessia del Port de València. Els primers van participar en la distància de 2500 m, i els segons en la de 750 m. Xavi va aconseguir una destacable 8a posició, tenint en compte el nivell i gran nombre de participació. Sara Cebrián va ser segona de la seua categoria, i Iván i Alberto van ser tercer i desé, respectivament.

Et Pot Interessar