El Natació i Esports no pot salvar la categoria en Divisió d’Honor

El Club Natació i Esports (NiE) no ha pogut salvar la categoria aquest cap de setmana, 14 i 15 d’Abril, en la Copa Autonòmica de Clubs de la categoria Divisió d’Honor, disputada a La Nucia. El campionat reuneix als 8 millors clubs de la Comunitat Valenciana, amb un total de 175 nadadors.

El Club Natació i Esports (NiE) Gandia contava amb 20 nadadors i nadadores: Cristina Barber, Marc Blasco, Maria Bordes, Maria Burguera, Marina Camps, Aitana Carralero, Sergio Chova, Gema Domenech, Ximo Gascon, Monika Ivanova, Javier Juan, Rosa Lorente, Adrián Millet, Óscar Miralles, Joan i Jordi Muñoz, Alejandra Pérez, Moisés Pérez, Edu Polo i Julia Sigalat.

Tots els nadadors van competir a un gran nivell. El NiE Gandia compta amb un equip que es caracteritza per l’energía i la joventut. Així dons, es van aconseguir tres mínimes més per al Campionat Nacional Infantil d’estiu: Adrián Millet (2003) va fer marca mínima als 50 lliures, amb 26.02; Alejandra Pérez (2004), als 200 papallona, amb una marca de 2’33.51”; i Julia Sigalat (2003), als 100 esquena amb un temps de 1’07.21”.

Malgrat les bones actuacions de tot el grup, el NiE no ha pogut salvar la categoria, i l’any que ve tornarà a competir en primera divisió autonòmica.

D’altra banda, dissabte 21 d’abril es celebra a Gandia el I Festival Prebenjamí, organitzat pel NiE Gandia. A més, al següent diumenge, 29 d’abril, els alevins competiran al 7é control dels Jocs Esportius.

Per últim, el 5 i 6 de maig tindrà lloc l’Open Natació i Esports Gandia, un campionat que promet ser molt emocionant i comptar amb un alt nivell.

Et Pot Interessar