25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

El Moll dels Broja és la seu de l’exposició ‘Fotografia confinada’ 

– El Moll dels Borja acull  fins al final de la temporada estival l’exposició itinerant “De la pantalla al carrer. Imatges del confinament”. Una mostra homenatge a la ciutadania davant la Covid-19

Totes les fotografies formen part del taller “Fotografia Confinada” del projecte #CulturaACasa, que ha portat a terme la Regidoria de Cultura durant els mesos de confinament per la Covid-19. El taller ha estat dirigit pel professor de la UPG, Pere Huerta. La mostra inclou més d’un centenar de fotos del veïnat que han participat en el projecte.

Les fotografies estan impreses en lones de 2×2 metres i en la selecció s’ha primat la representació de totes les estètiques dels set tallers de fotografia o la representació de la imatge de Gandia buida.

Nahuel González, regidor de Cultura ha afirmat que “estem molt contents que aquesta exposició vinga a la platja. És un símbol de les setmanes difícils que vam viure a Gandia. Està ací a petició del regidor de turisme i de l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant” “Pretenem que totes les persones que ens visiten puguen gaudir de la Cultura a través de la fotografia amateur i feta pels veïns de la ciutat. És un més dels molts al·licients que té Gandia per oferir als nostres visitants”.

Per la seua banda, Vicent Mascarell ha destacat que aquesta iniciativa aproxima la cultura a la platja. “És un bon complement per a un dia de sol i platja. Sempre ho diem, Gandia no només té una magnífica platja. La nostra intenció és que els visitants també coneguen la nostra oferta cultural malgrat les circumstàncies. Aquestes fotos reflecteixen el que tots hem passat durant el confinament d’una manera realista”.

Articles relacionats