6 C
Gandia
Dissabte, 28 gener, 2023

El Mercat Vintage de Gandia tornarà al mes de novembre

– Aquesta mesura s’ha pres per afavorir el desenvolupament de la Fira i Festes

– El Mercat s’instal·la cada dissabte i consta de 10 tendes amb productes i articles variats de concepte “vintage” que varien amb cada edició.

– Es va posar en marxa el passat mes d’abril per a dinamitzar el comerç local afectat per la crisi econòmica derivada de la pandèmia i reforçar el Raval i el Centre Històric.

El departament de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació de l’Ajuntament de Gandia ha informat aquest migdia que el Mercat Vintage que se celebra cada dissabte a la Plaça del Prado des del mes d’abril s’ajornarà fins al mes de novembre per afavorir el ple desenvolupament de la Fira i Festes.

Mercats de GandiaCal recordar que aquesta iniciativa es va posar en marxa com un revulsiu econòmic orientat a dinamitzar el comerç local i servir d’element de consum i d’atractiu per als visitants per a compensar, així, els efectes negatius derivats de la pandèmia. Alhora, també es pretén reforçar el Raval i el Centre Històric amb activitats com aquesta i tractar de compensar el trasllat del tradicional mercat dels dissabtes a Roís de Corella.

Pel que fa a les activitats d’aquest mercat, comptarà amb un total de 10 parades amb tota mena d’articles inclosos en el concepte “vintage” com mobles grans i menuts, objectes de decoració, taules, cadires, articles de disseny i joieria, articles de col·lecció i vinils, entre altres. Una varietat que, a més, varia amb cada edició setmanal.

Articles relacionats