22.9 C
Gandia
Diumenge, 3 juliol, 2022

El grup Llobaros inicia la programació dels Vermuts de la Marquesa

· Els Vermuts de la Marquesa reivindiquen l’oci diürn amb familiars i amics
• El Departament de Cultura presenta el cicle de concerts, gratuïts, per a tots els dissabtes de març, al migdia, al Jardí de la Casa de la Marquesa:
• Dissabte 7 de març: Llobarros. El concert servirá també com a presentació de la segona edició del festival YabbaDabbaDoo, que tindrà lloc el dissabte 11 d’abril, al Museu Faller.
• Dissabte 14 de març: Concert de pop-rock a càrrec de Soundcheck.
• Dissabte 21 de març será el torn d’Àlex Martinez & Luis el Belga, un homenatge al pop dels 80.
• Dissabte 28 de març: Gatopardo, un grup de rumba llatina.

El regidor delegat de Cultura i Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, acompanyat del director de la Casa de la Marquesa, Eudald González, ha presentat aquesta matí la programació de març dels Vermuts de la Marquesa, tots els dissabtes al migdia, al Jardí de la Casa de Cultura.  “Cada dissabte oferirem diferents propostes musicals, sobretot rock, de la mà de grups de música fonamentalment locals i garantint la presència de dones. Tot això, gaudint del bon oratge i la col·laboració del Quiosc de la Marquesa, que hi estarà obert”, ha assegurat el regidor de Cultura.

El cicle consta de 4 concerts de música que tenen lloc sempre a les 12.30 hores i l’entrada és lliure.

• La primera actuació tindrà lloc dissabte 7 amb el grup Llobarros. El concert servirá també com a presentació de la segona edició del festival YabbaDabbaDoo, que tindrà lloc el dissabte 11 d’abril, al Museu Faller.
• La segona actuació serà un concert de pop-rock a càrrec de Soundcheck dissabte 14 de març.
• El dissabte 21 de març serà el torn d’Àlex Martinez & Luis el Belga, un homenatge al pop dels 80
• Finalment, el dissabte 28 de març tindrà lloc el darrer concert dels Vermuts a la Marquesa amb l’actuació de Gatopardo, un grup de rumba llatina.

“La intenció és donar continuïtat en el temps, una programació regular fins a juny, amb una proposta diferent de la que està presentant-se a altres espais locals de la ciutat. Volem potenciar l’oci diürn, familiar. Un lloc de trobada per encetar el cap de setmana de la millor manera”, ha explicat el responsable del cicle.

Informació dels grups

Llobarros són ja un grup carismàtic dins dels ambients del surf-rock instrumental. La seua posada en escena i el seu sentit de l’humor els converteixen en una de les bandes més divertides de l’escena musical valenciana.
Per la seua part, Souncheck està format per músics solvents de l’escena musical local. Creat el 2013, s’iniciaren tocant versions dels Cranberries. Actualment, el seu repertori està basat en temes clàssics del pop-rock anglosaxó.
Álex Martínez i Luís el Belga són dos músics amb una llarga experiència als escenaris, en els seus diferents projectes professionals. En aquesta ocasió, el seu talent s’uneix per a interpretar un repertori d’homenatge al pop espanyol dels 80.
I finalment, Gatopardo és un grup nascut per fer un tribut al gran lletrista i compositor Javier Patricio “Gato” Pérez, així com a la rumba llatina i la música de mestissatge. Al caràcter festiu i animat de les seues cançons s’afegeix el vessant comunicatiu, amb lletres plenes de reflexions i missatges valuosos, profunds, sarcàstics, plens de nostàlgia i d’estima.

Articles relacionats