El grup hoteler Magic Costa Blanca incorpora zones de videojocs d’última generació

El grup hoteler Magic Costa Blanca, propietari de l’hotel Villa Luz a la platja de Gandia, ha incorporat zones de videojocs d’última generació als seus establiments sota el concepte de “GameExperience”, consistent a oferir als hostes espais d’oci complets que poden viure en família com una experiència vacacional diferent a l’habitual.

A més dels espais lúdics de jocs tradicionals presents en els seus hotels, la cadena ha creat un ‘Shop & Play Center’ de videojocs d’última generació únic a Europa: des dels clàssics soldadets i nines fins a l’última tecnologia en videojocs. De moment, aquests espais s’han habilitat ja en els hoteles Cristal Park, Tropical Splash, Villa Luz, Rock Garden i en el resort medieval Robin Hood.
D’aquesta forma, els visitants de Magic (amb seu central a Benidorm) poden gaudir no només de la seua estada en l’hotel i de la multitud de possibilitats que ofereix el litoral, sinó també d’ “un concepte vacacional innovador, una oportunitat per a unir a la família entorn del joc i la diversió”, com assenyala Javier García, vicepresident executiu de la cadena.

En el ‘Shop & Play Center’ hi ha una zona dedicada als videojocs d’esports, amb els futbolístics Fifa per bandera. En aquest sector, la peça central és una pista de tennis amb dos monitors suspesos del sostre, sobre una xarxa, enfront de la qual els jugadors utilitzen els comandaments MOVE de PlayStation a manera de raquetes per a disputar els seus partits en un videowall.
Es tracta d’una zona d’esport digital en la qual s’organitzen competicions per a tots els públics i edats, en la qual es pot jugar des de dues plataformes simultàniament, i en la qual gaudir d’una espectacular pantalla geganta.
També hi ha un àrea destinada a un altre dels gèneres estrella en els videojocs: el motor. Simuladors de F1 permeten als hostes experimentar en la seua pell què senten els pilots del mundial a bord dels seus monoplaces en qualsevol dels circuits més famosos del món, mentre condueixen amb volants T500 RSF1, rèpliques exactes del volant dels Ferrari.

Et Pot Interessar