21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

El grauer Xavier Frasquet s’uneix al Projecte Gandia

El jove del Grau de Gandia, Xavier Frasquet, serà el número 6 de la llista electoral de Projecte Gandia de cara a les pròximes eleccions municipals de Gandia.

Tècnic superior en mecatrònica industrial, treballador de la indústria del prepacking i molt implicat en el món faller a Gandia i a la falla Grau de la qual ha tingut diferents càrrecs a més de ser membre de l’executiva i en la qual ha estat ben implicat des de menut gràcies als seus lligams familiars. El seu besavi i son pare van ser presidents, sa mare Reina de la Falla i la seua parella és l’actual presidenta.

“Em sume a Projecte Gandia, perquè crec que Gandia ha de seguir sent una ciutat transversal on escoltar als ciutadans de cada barri siga una prioritat, ja que som nosaltres els que l’estimem i la vivim cada dia. M’estime les meues arrels del Grau i vull tornar-li al meu barri i la meua gent tot el que han fet per mi.” Ha indicat Xavier Frasquet durant la seua presentació.

Per la seua banda, el candidat a l’alcaldia per Projecte Gandia, Josep Alandete, s’ha mostrat molt entusiasmat per haver sumat una persona jove i compromesa com Xavier al projecte:

“Grauer, jove, implicat en el teixit associatiu del seu barri… És un luxe compartir Projecte Gandia amb persones com Xavier, que serà el número 6 de la nostra candidatura. Seguirem construint entre totes i tots, l’objectiu de crear una ciutat amable “el Grau amable” a la mesura de les persones que tant l’estimem.”

Articles relacionats