El Grau viu les festes del Molí fins a l’1 de maig

El president de la Junta de Districte del Grau i la platja, Miguel Ángel Picornell, acompanyat pel president de l’Associació de Festes del Molí, Manolo García, i presidenta del colectiu dels Festers Joves, han presentat el programa de festes de la Santa Creu del Molí de Santamaria.

Més de seixanta anys avalen les festes del Molí amb una tradició molt arrelada. Aquesta barriada, situada al districte Marítim del Grau, celebrarà durant quatre dies, del 27 d’abril a l’1 de maig, una festa que comptarà amb diferents activitats. Concurs de paelles, xocolatades, parcs infantils, cavalcades i discomòbils amenitzaran les jornades tant per als menuts com per als majors.

El dissabte es realitzarà una xocolatada i, per la nit, tindrà lloc una discomòbil. Diumenge, a més, es celebrarà un concurs de paelles que ja du diverses edicions. Dilluns, com que és un dia laboral, les activitats estan enfocades per als més menuts. I, finalment, el dia 1 es celebrarà la tradicional missa de campanya i un acte del grup ‘Cacaua i Tramús’.

Miguel Ángel Picornell ha volgut fer valdre l’enorme voluntat de la barriada i ha aprofitat per a convidar a tota la ciutadania a participar en aquest esdeveniment. “El Grau és un poble fester. És un barri molt singular amb una tradició de més de 60 anys”, ha assegurat el regidor. Per la seua banda, Manolo Gracía ha destacat el compromís del consistori amb la seua festivitat. “Agrair a l’Ajuntament de Gandia per fer possible tirar les festes avant”, ha conclós.

Et Pot Interessar