16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El govern municipal acusa el PP de Gandia de crear una problemàtica inexistent al pàrquing de República Argentina

– El regidor delegat d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori ha respost a les crítiques abocades des del Partit Popular sobre els reequilibris econòmics del pàrquing de la república Argentina.

L’edil ha recordat que aquest reequilibri està vigent des de 2009 i que va estar present en els quatre anys de govern de PP. “Sembla que aquest últim aspecte acaba de ser descobert pel regidor Daniel Martí” va afirmar Gregori qui ha incidit que després de remunicipalitzar els pàrquings del Prado i del Riu Serpis i convertir-los en eines útils per desenvolupar polítiques de mobilitat sostenible i de suport al comerç de Gandia amb preus assequibles i descomptes comercials per als clients del comerç, “tocava lluitar perquè el reequilibri del pàrquing de la República Argentina fóra el menys onerós possible per a les arques municipals. Vam entendre que aplicar un IPC constant en l’actualització del reequilibri no era adequat i que s’hauria d’aplicar el que correspon anualment. Com que no hi hagué un acord amb la concessionària dipositàrem els diners en un compte judicial com a demostració de voluntat de pagament però segons els criteris tècnics dels nostres serveis econòmics”.

“La sentència ve a dir que hem de pagar l’acordat en el seu moment i que si l’Ajuntament considera dit acord perjudicial per als interessos de les arques públiques el que ha de fer és iniciar un procediment de lesivitat per revertir-ho. I la condemna momentània és pagar únicament la diferència entre el dipositat al jutjat i l’acordat el 2009”.

“Per tant res de pagar les quantitats que diu el PP perquè gran part del reequilibri ja està satisfet. No es pot enredar amb xifres elevades muntant un problema absolutament inexistent “va finalitzar Gregori.

Articles relacionats