12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

El govern de Gandia qüestiona la qualitat de les obres del PP per les goteres a la Policia Local i el mercat

Les últimes pluges han produït diversos desperfectes, principalment goteres, al mercat del Prado i la Central de la Policia Local de Gandia, “unes infraestructures públiques que malgrat el seu cost milionari i malgrat que no tenen més de cinc anys, presenten importants deficiències des que es van inaugurar en la passada legislatura a causa de problemes de construcció”, ha afirmat el govern local del PSPV i Més Gandia en un comunicat arran de les goteres que s’han reproduït en ambdós edificis a causa de les pluges.
El mercat del Prado va tindre un cost de gairebé un milió d’euros i la Central de la Policia Local, més de 6,4 milions d’euros, obres que van ser dutes a terme per l’extinta empresa pública IPG i que no van ser totalment sufragades. Durant l’actual legislatura, encara quedaven per pagar grans quantitats econòmiques de les dues infraestructures.
Arran dels últims incidents per l’episodi de pluges, des de l’Ajuntament de Gandia han anunciat que es revisaran les contractacions per efectuar les reclamacions que siguen oportunes a les empreses constructores i se seguirà treballant per arreglar els desperfectes de l’etapa anterior.
Des de l’1 de novembre s’han redoblat els esforços en la neteja del mercat i aquesta setmana hi ha hagut durant dos dies un camió cisterna de neteja de canonades perquè ja havien sorgit problemes en anteriors temporals.
Tant el mercat del Prado com la Central de la Policia Local són edificis que, des de la seua inauguració, no han estat exempts de polèmica. El passat mes de maig, un pres va arribar a escapar dels calabossos de la Central Policial després de trencar amb les mans una finestra i arrencar una reixa; i l’any passat, un altre detingut va trencar les parets d’una cel·la, ja que aquestes estan fetes amb pladur, “circumstàncies que posen de manifest les deficiències”, afig la nota oficial.

Articles relacionats