13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

EL GOVERN DE GANDIA PAGA ALTRE MILIÓ A PROVEÏDORS I TORNA A CULPAR AL PP DEL DEUTE

El coordinador general d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Gandia, Salvador Gregori, ha informat de que este dijous s’ha fet efectiu un nou pagament a proveïdors del consistori per valor d’1.000.000 €, una mesura que permet reduir la càrrega que suportaven molts autònoms i menudes i mitjanes empreses a causa de les “pèssimes condicions de les arques municipals que va deixar l’anterior govern del PP”.

 

Les factures pendents de pagament tenen un termini mitjà d’abonament de 70 dies front dels més de 150 d’inici de la legislatura, el que vol dir que l’Ajuntament de Gandia es troba actualment dins de la normalitat comercial i que les factures s’han liquidat fins al 26 de setembre del present exercici, afirma Gregori.

El coordinador d’Economia ha incidit en què “recuperem a poc a poc gràcies al treball de tots els departaments les normals relacions amb els proveïdors” i ha anunciat que “a final de l’any esperem estar complint amb el període legal de pagament per a les administracions públiques que s’establix en 30 dies. Crec que és una molt bona notícia per a aquesta ciutat i el seu teixit empresarial fruit de les bones gestions de l’actual govern”.

D’altra banda, el coordinador general d’Economia i Hisenda ha xifrat en prop de nou milions d’euros en factures extrapressupostàries heretades de l’anterior legislatura que provoquen l’augment dels índexs de morositat. Per això, i ja comptant amb el vistiplau del Ministeri d’Hisenda, l’import es liquidarà gràcies al superàvit del pròxim exercici. “D’aquesta manera aconseguirem que els índexs reals i teòrics s’equilibren per acabar el 2017 dins de la normalitat” va afirmar Gregori qui ha incidit que “després de quatre anys de nefasta gestió de l’anterior govern del PP tornem a la via de la normalitat amb el que vam aconseguir reprendre el camí del progrés que una ciutat com Gandia i els seus ciutadans mereixen. Seguirem treballant perquè tots els proveïdors cobren en el període de temps més curt possible amb el qual aconseguirem dinamitzar l’Economia, el que s’acaba reflectint en l’augment de l’ocupació”.

Articles relacionats