El govern de Gandia atribueix al PP el pagament de sis milions en interessos de demora

El coordinador general d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Gandia , Salvador Gregori, ha informat de l’entrada en vigor d’una modificació pressupostària que va ser aprovada en el passat ple del mes de setembre, i que suposa pagar 456.000 € en concepte d’interessos de demora que va reclamar l’empresa que gestiona el servei de l’Urbanet (transport urbà). La reclamació, segons Gregori, ha estat provocada per l’impagament de prop de 2.000.000 € durant dos anys de la passada legislatura per part de l’anterior govern del PP.
«No es tracta només d’aquesta xifra, l’últim any de la legislatura el PP va deixar sense dotació pressupostària el servei de l’Urbanet més enllà de les eleccions de maig de 2015» va declarar Gregori qui ha informat que durant aquesta legislatura, el govern local ja ha hagut de fer front a més de 6.000.000 € per reclamacions d’interessos de demora fruit dels impagaments de l’anterior executiu del Parit Popular.
«El PP en quatre anys ni va reduir l’atur ni el deute, que va pujar a 140 milions, però sí que va pujar els impostos. No només no pagaven a les grans empreses de serveis, també van deixar de pagar a centenars de xicotetes i mitjanes empreses», ha conclòs.

Et Pot Interessar