26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

El Gandia Billar Club guanya al campionat d’Espanya i Autonòmics

LUCAS MOLPECERES DEL CHEF AMADEO GANDIA DOBLE PODI EN EL NACIONAL SUB15

CHEF AMADEO GANDIA 1a DIVISIÓ AUTONÒMICA TERCER CLASSIFICAT

CHEF AMADEO GANDIA DIVISIÓ JOCS DE SÈRIE SISÉ CLASSIFICAT

La setmana passada des del divendres i fins al diumenge es disputaven els campionats d’Espanya de les modalitats: lliure i 3 bandes reservat per als jugadors d’edat infantil, sub15. La competició es realitzava en el Centre d’Alt Rendiment Regió de Múrcia, amb unes instal·lacions incomparables per a la pràctica d’aquest esport.

Entre els participants estava Lucas Molpeceres jugador pertanyent a l’escola del Chef Amadeo Gandia Billar Club, que venia de proclamar-se doble campió autonòmic, d’aquestes modalitats, feia 15 dies a Sueca.

Excel·lent resultat, de Molpeceres, en Campionat d’Espanya sub 15 modalitat de 3 lliure, després del desenvolupament de la fase prèvia es va poder col·locar entre els 4 millors del torneig, disputant les semifinals. Encara que no va poder superar les semifinals, li va permetre estar entre els 4 millors i per això penjar-se la medalla de bronze com a 3r de la prova.

També va participar en el Campionat d’Espanya sub 15 modalitat 3 bandes, en el qual també va quallar un excel·lent campionat, plantant-se en semifinals com el millor segon de tots els grups. El seu enfrontament amb el qual va ser finalment el campió, li va privar de disputar la final, però aconseguint la medalla de bronze.

Això situa a Molpeceres entre els 4 millors jugadors infantils d’Espanya, quan encara li queda un any més en la categoria.

Sens dubte aquesta experiència, al més alt nivell, i els resultats obtinguts en el nacional, li vindran molt bé en la seua progressió com billarista.

Gran resultat per a Molpeceres amb aquest doble podi amb 2 medalles de bronze.

LLIGA AUTONÒMICA DE CLUBS 3 BANDES PRIMERA DIVISIÓ

La temporada va acabant i dissabte passat es disputava a Gandia la final a 4 reservada per als campions i subcampions dels 2 grups de la primera divisió autonòmica, on el Chef Amadeo Gandia també tenia participació, com a campió del grup B.

Sabor agredolç perquè en la final a 4, els gandienses van perdre contra el CB Castalla en la primera semifinal, amb el que va ser finalment campió i degueren acontentar-se amb el tercer lloc autonòmic que no satisfà les expectatives del club de La Safor.

LLIGA AUTONÒMICA DE CLUBS JOCS DE PRIMERA DIVISIÓ

També el l últim sospir de la temporada per a l’equip de disciplines clàssiques: els jocs de sèrie. El Gandia disputava las2 últimes 2 jornades a Almussafes, llastrat per l’absència de Lucas Molpeceres que disputava el Nacional Sub15 a Múrcia, sengles derrotes i finalment aconseguint el 6é lloc de la classificació general.

Articles relacionats