15.2 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

El Gandia Billar Club guanya a Granollers i es troba en el quart lloc de lliga Nacional

– Edu Borja Campió Autonòmic de 3a i Salvador Soler Subcampió.

– El Chef Amadeo 1a autonòmica líder de grup

Dissabte passat el Chef Amadeo Gandia tenia tres fronts oberts, d’una banda disputava la 3a jornada de lliga nacional desplaçant-se a terres catalanes, l’equip de primera divisió autonòmica disputava a casa jornada de lliga i els més joves disputaven l’autonòmic individual a la modalitat de lliure de tercera categoria.

Respecte de la lliga nacional en el seu desplaçament a terres catalanes per a la disputa de la 3a jornada de liga nacional contra CB Granollers. Excel·lent i treballat triomf per 2 a 6: Jose Luis Pascual i Salva Verdú van guanyar els seus partits, tots dos molt lluitats i treballats, Paco Estruch va guanyar amb relativa facilitat, mentre quart component gandià, Cándido Amador, va perdre en el seu debut en l’equip nacional. Finalment 3 punts de match (la victòria suma 3 punts) i 6 parcials que situen al Chef Amadeo en quarta posició, empatats amb els tercers.

primera divisioEn altre ordre de coses l’equip de 1a divisió Autonòmica guanyava de manera contundent al CB Ateneu per 8-0, on pel Gandia jugaven: Salvador Bolo, Jose Ramón Fuster, Xavi Pascual i Vicent Cholvi, està victòria situa als de La Safor en el primer lloc de la classificació del Grup B, després de la disputa d’aquesta 3 jornada.

autonomic tercera podiumTambé actuaven els més joves que es desplaçaven Sueca per a disputar els autonòmics individuals de categories en la modalitat de lliure, en el seu cas de 3a categoria. Es desplaçaven Lucas MolpeceresEdu Borja i Salvador Soler. Després de la fase de grups Edu Borja i Salvador Soler es van disputar el títol de campió, en una final molt apurada, amb empat en la mateixa i després del desempat posterior, Edu Borja es proclamava campió autonòmic de 3a i Salvador Soler Subcampió. Excel·lent resultat per a la pedrera gandiana que es porten 2 medalles per a casa.

Articles relacionats