23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

El Gandia Beisbol Club inicia activitats

Aquest cap de setmana es va activar el beisbol a Gandia, amb gran entusiasme,  el camp de joc es va omplir de jugadors majors de 15 anys, tècnics i dirigents amb el clar propòsit de preparar-se per a l’inici de temporada 2022.

L’entrenament del dissabte el va realitzar el head coach esportiu del club,  Luis Morant, confirmant en el staff tècnic al coach Rafael Rondón, comptant amb la col·laboració de l’anotadora Claudia Morant García en les estadístiques i scouteo dels jugadors propis i contraris.

El present any s’estima que serà de grans oportunitats per al Gandia Beisbol Club, en paraules dels seus màxims dirigents, Carlos Morant Ramón president de la institució i Vicente Sevila Pastor vicepresident.

Tots dos van coincidir a afirmar que l’objectiu per a enguany serà  competir al més alt nivell de les divisions superiors però fent èmfasis en el desenvolupament de les categories orientades als menors.

Pel que aquest pròxim dissabte 10 de setembre es realitzarà el llançament de la categoria per a xiquets i xiquetes menors de 15 anys. 

Després de l’entrenament es durà a terme una reunió entre jugadors, tècnics i dirigents per a delinear els objectius i competències del present any.

Articles relacionats