13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

El ferri Volcán de Tijarife estrena la línia diària Gandia-Eivissa-Palma amb bona acollida

A les 13 hores d’este diumenge ha salpat del port de Gandia el ferri ‘Volcán de Tijarafe’ en el seu primer viatge de la nova línia diària Gandia-Eivissa-Palma, de passatgers i mercaderies, que ha venut en una setmana sis mil passatges per al que resta d’any. 

L’alcaldessa de Gandia i màxima responsable de la gestió turística de l’Ajuntament, Diana Morant, ha acudit aquest diumenge al port per visitar el ferri, operat per Armas, on ha pogut saludar al vicepresident de la naviliera Armas-Trasmediterranea, Antonio Armas, a qui ha donat la benvinguda a la capital de la Safor i li ha desitjat sort en aquest nou projecte. 
L’acollida del vaixell està sent molt bona amb els sis mil passatges venuts en només una setmana per als mesos de novembre i desembre.
Diana Morant, ha assenyalat que el ‘Volcán de Tijarafe’ suposa una molt bona oportunitat per a Gandia, tant per al turisme i la desestacionalització, com per a les empreses que poden transportar les seues mercaderies.
El dimarts hi haurà una presentació de la nova línia en el mateix ferri per als membres de la Mesa de Turisme on s’explicaran tots els canvis substancials respecte a l’Almudaina Dos.

Articles relacionats