11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

El Diumenge de Rams la Germandat del Sant Sepulcre de Gandia dona la benvinguda a 24 nous germans

El santuari del Beat Andrés Hibernón va acollir un nou Diumenge de Rams el dia gran la Germandat del Sant Sepulcre de Gandia, on es va donar la benvinguda als nous germans, un total de 24 en l’últim any destacant els nous integrants menors de 18 anys.

Diumenge de Rams Setmana Santa de Gandia 1

La jornada va començar amb la solemne processó de palmes, un esdeveniment arrelat a la ciutat que cada dia congrega a més fidels, i que inicia les eixides processionals de la germandat gandiana: Verge de l’Esperança en la Resurrecció (Dimecres Sant), penitencial del Crist Jacent en el seu trasllat al Sepulcre (matinada del Dijous al Divendres Sant), i Sant Sepulcre (Divendres Sant).

Els actes van comptar amb la presència i participació de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; el regidor delegat de la Setmana Santa, Miguel Ángel Picornell; el president de la Junta Major, Emili Ripoll, així com la padrina de la Setmana Santa de Gandia i representants de la Guàrdia Civil.

Com cada any, en este acte també es va reconéixer la labor de les excamareras i dels membres que han complit 25 i 50 anys de pertinença a la Germanor.

Així mateix, el Germà Major del Sant Sepulcre, Ernest Mesalles, va rebre una distinció per part de la Guàrdia Civil (Germà Major Honorària de la Germandat) en reconeixement a la seua trajectòria i assoliments durant els huit anys que ha estat al capdavant de la germandat, on esta ha experimentat un creixement notable amb la incorporació de 168 nous germans.

Fotografias d’Àlex Oltra

Articles relacionats