17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

El director general de Turisme destaca el treball de Gandia per a consolidar-se com una destinació turística sostenible

– El director general de Turisme, Herick Campos, ha visitat Gandia on ha valorat el treball que realitza l’ajuntament “per a ser una destinació turística sostenible”. 

Campos ha realitzat aquestes manifestacions durant la seua visita, juntament amb el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, a l’actuació que s’està realitzant al Grau gràcies al Pla de Sostenibilitat Turística.

En aquest sentit, Herick Campos ha destacat el “paper que està jugant l’Ajuntament de Gandia per a impulsar la sostenibilitat en el seu destí” i ha recordat que “juntament amb Benidorm, va ser el primer destí a tindre un Pla de Sostenibilitat Turística”.

Per part seua, el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, ha agraït a la Generalitat el seu compromís amb la ciutat de Gandia, i ha assenyalat que “hem rebut més diners per part de l’administració autonòmica que en cap legislatura anterior”.

El Pla de Sostenibilitat Turística de Gandia és finançat pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, la Generalitat, a través de *Turisme Comunitat Valenciana, i l’Ajuntament. El seu objectiu principal és contribuir de manera efectiva al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (*ODS).

Articles relacionats