12.9 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

El Departament d’Habitatge i Regeneració Urbana renova imatge

–  Amparo Victoria: “És el moment de fer un gran pas endavant perquè la ciutadania de Gandia ens identifique i sàpia que estem a la seua disposició per a ajudar-los en aquests moments de tanta dificultat que vivim”

Amparo Victoria, regidora delegada d’Habitatge i Regeneració Urbana ha informat que s’ha procedit a la renovació de la imatge corporativa del Departament, amb un nou logotip més modern i actual que s’ajusta als nous temps. “Ara és el moment de fer un gran pas endavant i rellançar l’Oficina d’Habitatge i Regeneració Urbana, perquè la ciutadania de Gandia ens identifique i sàpia que estem a la seua disposició per a ajudar-los en totes les qüestions relacionades amb l’habitatge i la regeneració urbana, sobretot en aquests moments de tanta dificultat que vivim” va declarar.

Les polítiques d’habitatge no han parat durant la pandèmia posant, a més, nous reptes damunt de la taula com la Xarxa Xaloc, per a seguir millorant la nostra ciutat i la qualitat de vida de la ciutadania. Totes aquestes accions demostren la importància de comptar amb una Oficina Municipal i una regidoria específica que, des de l’inici de la pandèmia, ja ha beneficiat a 826 famílies amb la concessió d’1.380.000 euros en ajudes destinades a l’habitatge.

Amb aquesta nova imatge també es reforça l’altre vessant del Departament, incorporant la denominació de la ‘Regeneració Urbana’ que fins ara havia passat una mica desapercebuda com a marca.

Tot i la pandèmia de la Covid-19, la Generalitat Valenciana continua confiant en Gandia mantenint el seu ritme d’inversions amb dos ARRUR a la nostra ciutat (que també suposen la renovació d’habitatges, a més de la regeneració urbana de diversos carrers i places, amb la creació de molts llocs de treball). Unes inversions que impliquen una injecció econòmica de 5,7 milions d’euros durant els pròxims anys, amb l’ARRUR Beniopa-Plaça El·líptica (3,1 milions d’euros) i l’ARRUR del Raval (2,6 milions d’euros).

Les persones interessades a realitzar algun tipus de consulta a l’Oficina de l’Habitatge situada a la plaça Tirant poden realitzar les seues consultes també de manera telefònica trucant al 96 295 96 88 o enviant un mail a habitatge@gandia.org.

Articles relacionats