28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

El Departament de Salut de Gandia continua impulsant la lactància materna

Les pacients ingressades a la planta de Maternitat de l’Hospital de Gandia tenen disponible un vídeo sobre la lactància materna als televisors de les seues habitacions.

Realitzat per matrones del Departament, el vídeo recull tots els aspectes relacionats amb la lactància materna, com l’anatomia del pit, les postures més adequades, els avantatges de la lactància per al bebé i per a la mare, i les respostes als principals dubtes al respecte, entre d’altres.

Està disponible les 24 hores al canal 1 del televisor de l’habitació, el servei del qual recordem és gratuït per a tots els pacients.

El vídeo complementa així el treball d’impuls de la lactància materna de les professionals del Departament, que acompanyen i resolen els dubtes que puguen plantejar les famílies pel que fa a la lactància des de l’embaràs fins al postpart i la criança.

Les famílies també tenen a la seua disposició una guia per a la lactància materna en la web del  Departament:  https://gandia.san.gva.es/documents/3761705/4055128/Gu%C3%ADa+de+lactancia+para+madres.pdf

Articles relacionats