18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

El cupó de l’ONCE reparteix 21 milions a la Safor

 

– Un venedor reparteix 21 milions de l’Extra del Dia del Pare de l’ONCE entre el bar “Carol” de Miramar i dos magatzems de taronges pròxims.

– Ivan Pérez ha repartit tots els cupons del número premiat: un premi de 17 milions i 99 de 40.000 euros

Un venedor reparteix 21 milions de l’Extra del Dia del Pare de l’ONCE entre el bar “Carol” de Miramar i dos magatzems de taronges pròxims(s’obrirà nova finestra)del Dia del Pare de l’ONCE, celebrat en la nit de hui, ha deixat els 17 milions d’euros del seu premi major i altres 99 premis de 40.000 euros al cupó entre els clients i treballadors del bar “Carol”, a Miramar (València) i dos magatzems de taronges de les localitats de Piles i Daimús, també a València.

El venedor de l’ONCE Iván Pérez Estruch és qui ha venut els cupons del número agraciat per a un total de 20.960.000 euros, molt repartits per la zona.

Iván Pérez reconeix que “vaig fer un salt molt gran quan vaig veure el número premiat” perquè recordava que havia venut un acabat precisament en “79” que és “el meu any de naixement”.

“Quan vaig rebre el topall de cupons per al Dia del Pare i vaig veure aqueix número ja em va agradar perquè coincidia amb el meu naixement i l’he repartit complet entre els clients més habituals, i altres que m’he creuat”, deia molt satisfet de portar l’alegria a les seues zones de venda.

Articles relacionats