12.4 C
Gandia
Dijous, 1 desembre, 2022

El coronavirus finalitza i enceta l’any matant, dos noves víctimes a la Safor

Malauradament aquesta és la realitat de la pandèmia, el coronavirus mata, ja són 76 defuncions a la Safor des de l’inici de la pandèmia, després de patir una nova defunció el dia 31 de desembre i una altra el dia 1 de gener.

La pressió hospitalària continua sent molt alta, encara que s’estan mantenint les xifres de persones ingressades. A la vespra d’ahir hi havien ingressades 81 persones a l’Hospital Comarcal Francesc de Borja i d’elles 12 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

D’altra banda les dades del nombre de contagis només són conegudes les del dia 31 de desembre on van ser detectats 93 casos nous per coronavirus.

Destacar que la Conselleria de Sanitat notificava un nou brot de coronavirus a la Safor, en aquesta ocasió a Gandia, l’origen és laboral amb 5 persones contagiades.

Comunitat Valenciana

– Sanitat registra 2.832 nous casos de coronavirus en l’última jornada

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha registrat 2.832 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR o prova d’antígens en la Comunitat Valenciana, que situen la xifra total de positius en 148.304 persones. 

D’altra banda, els hospitals valencians compten en aquests moments amb 1.713 persones ingressades, i d’elles 283 es troben a l’UCI.

Respecte a les defuncions per coronavirus, s’han produït 10 des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions és de 2.975.

Articles relacionats